TREEFROG MATEK

MATEMATIKA GYAKORLÓ

Tájékoztató az oldal használatához

Jognyilatkozat a felhasználási feltételekről

  1. A matek.treefrog.hu oldalon elérhető matematika gyakorló program egy mindenki számára ingyenesen és korlátozás nélkül elérhető webes alkalmazás.
  2. Ez azt jelenti, hogy a program nem telepíthető számítógépre vagy telefonra, ezért a használatához böngészőprogram (Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari, stb.) és aktív internetkapcsolat szükséges. A program működéséhez elengedhetetlen, hogy a böngészőben a Javascript futtatása engedélyezve legyen. Ez a legtöbb böngészőben alapesetben engedélyezett.
  3. A program a használata során nem telepít semmit a felhasználó számítógépére, és onnan nem gyűjt semmilyen adatot. A program működéséhez szükséges sütikről a "Tájékoztatás a sütikről" című linken olvashatsz.
  4. A program használata minden funkciójával együtt teljesen ingyenes, nincsenek benne vásárlási lehetőségek és reklámokat sem jelenít meg.
  5. Lehetőség van arra is, hogy regisztrált felhasználóként használjuk a programot, de a program minden gyakorlási lehetősége elérhető regisztráció és bejelentkezés nélkül.
  6. Regisztrált és bejelentkezett felhasználóként a program eltárolja az elért eredményeinket, így hosszú távon figyelemmel kísérhetjük a fejlődésünket. A gyakorlásra való motivációt szolgálja, hogy a megoldott feladatokért pontokat (csillagokat) kapunk, a kapott csillagok számának függvényében szinteket léphetünk. Fejlesztés alatt áll egy, a szintekhez kapcsolódó jutalmazási rendszer kialakítása is.
  7. A regisztráláshoz egy felhasználónév - jelszó páros megadása szükséges, valamint egy biztonsági email cím, ahová szükség esetén új bejelentkezési jelszót tudok küldeni.
  8. A program célja, hogy szórakoztató formában segítséget nyújtson a gyerekeknek a metamatika gyakorlásához. A programot legjobb tudásom szerint írtam meg és folyamatosan fejlesztem. Ennek ellenére előfordulhatnak benne programhibák, vagy bizonyos böngészőkben hibásan jelenhet meg.
  9. A program használatával elfogadod a fenti feltételeket és elfogadod, hogy kizárok minden, a program használata során előforduló vagy a program használatával összefüggésben állónak vélt hibából fakadó kártérítési felelősséget.

Deák Zsolt
treefrog.hu

Megértettem